Twitter LinkedIn
Home Subsidie

Subsidie

Wilt u als werkgever investeren in scholing? Zowel brancheorganisaties als de Nederlandse en Europese overheid hechten veel belang aan geschoolde werknemers. Maak gebruik van subsidies en andere regelingen voor het opleiden van medewerkers. Wij laten u graag zien voor welke subsidies u in aanmerking komt.

Subsidieregeling praktijkleren per 1-1-2014
Per 1 januari 2014 is de Subsidieregeling praktijkleren in werking getreden. Deze subsidieregeling is de opvolger van de WVA (Wet vermindering afdracht loonbelasting en premies volksverzekeringen) die per 1 januari 2014 wordt gestopt. De Subsidieregeling praktijkleren biedt een werkgever een tegemoetkoming in de kosten voor de begeleiding van een deelnemer aan een mbo-beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Het bedrag per werkplek bedraagt maximaal € 2.700. Deze subsidieregeling wordt uitgevoerd door Rijksdienst voor ondernemend Nederland.

Overige subsidies
Naast de Subsidieregeling praktijkleren bestaan er meerdere subsidiemogelijkheden, zoals subsidies van sectorfondsen zowel op landelijk gebied als op regionaal gebied en ESF-subsidies.

Onze dienstverlening
Bent u werkgever en heeft u een vraag over bijvoorbeeld opleiding en beroep, tegelijkertijd leren en werken, het Ervaringscertificaat, het werven, behouden of herplaatsen van personeel en de financiering van dit alles? Neem dan contact op met MBO Academie Nederland. Wij maken op basis van uw vraag een passend opleidingsaanbod.

Scholing levert u voordelen op die bijdragen aan het succes van uw onderneming.

  • Scholing biedt u financieel voordeel.
  • Scholing tilt uw bedrijf naar een hoger niveau.
  • Scholing houdt uw werknemers scherp.
  • Scholing betekent de concurrentie voor blijven.
  • Scholing verhoogt uw productiviteit.
  • Scholing motiveert en bindt werknemers aan uw bedrijf.
  • Scholing is goed voor uw reputatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden voor uw bedrijf?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.