Twitter LinkedIn
Home Over ons

Over ons

Wie zijn wij?
MBO Academie Nederland is opgericht door twee gedreven ondernemers die hun sporen hebben verdiend in het opleiden en trainen van mensen.

Operationeel directeur: John Oomen
Telefoonnummer: 06-23006243

John werkte heel lang in het onderwijs als docent en gaf les voor verschillende financieel-administratieve opleidingen. Ook doceerde hij binnen de verplichte vakopleiding voor taxichauffeurs. In 2008 startte John zijn eigen bedrijf als zelfstandig adviseur en docent/trainer op het gebied van financieel-administratieve vraagstukken waar bedrijven zelf niet uitkomen, zoals ondersteuning bij langdurige ziekte en projecten. Voordat hij zelfstandig werd, werkte hij in verschillende branches, zoals de zorg, retail, personenvervoer en logistiek. Daar was hij onder andere boekhoudkundig medewerker, hoofd administratie, (boekhoud)productspecialist en financieel en operationeel manager. Met zijn liefde voor het onderwijs en zijn praktijkervaring zette hij daarna voor een particuliere opleider MBO-opleidingen op voor sales, zoals commercieel medewerker binnendienst en junior accountmanager. John woont en werkt in het Brabantse land.

Directeur diensten: Drs. Ina de Weert
Telefoonnummer: 06-25009120

Ook Ina verdiende haar sporen in het onderwijs en gaf les binnen (particuliere) mbo- en hbo-opleidingen in de vakken verkoop, sales,  marketing & communicatie en Nederlands. Zij werkte verder onder meer als accountmanager  voor een IT-bedrijf en verschillende uitgeverijen, en als beleidsondersteuner bij een groothandel en een vereniging voor chemische industrie. In 2008 besloot Ina voor zichzelf te beginnen in het vakgebied advies, opleiding en training. Zij zette daarna voor een particuliere opleider MBO-opleidingen op binnen de retail, handel en logistiek. Ina schrijft voorts nog boeken over management en communicatie. Ook werkt Ina bij opdracht voor de onderwijsinspectie en adviseert zij scholen over examinering. Hoewel Ina een Brabantse is woont en werkt zij inmiddels al weer lang in de Randstad.

John Oomen en Ina de Weert richtten samen MBO Academie Nederland op om met vereende kracht kwaliteitsopleidingen te bieden op MBO-niveau.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden voor uw bedrijf?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.