Twitter LinkedIn
Home Maatwerktrainingen

Maatwerktrainingen

De trainingen worden op basis van de opleidingswens van de klant gemaakt en in company gegeven. Opleidingen die praktijk gestuurd zijn, dus opvallen door hun praktijkgerichtheid en effectiviteit. De opleidingen worden afgestemd op de specifieke uitgangspunten van de klant. De opleidingen zijn vaak gericht op het verschaffen van inzicht in de winkel- of bedrijfsprocessen, de wijze waarop deze te beïnvloeden zijn en het verhogen van het rendement van het bedrijf, de winkel, de afdeling of vestiging. Bovendien besteden we veel aandacht aan het verbeteren van het persoonlijk functioneren.

Persoonlijk succes en de groei van uw medewerkers bepalen voor een groot deel het succes van uw organisatie. Wij hebben jarenlange ervaring in het succesvol opleiden en ontwikkelen van mensen op het gebied van retail, handel en sales.

Korte trainingen en workshops

  • Actueel aanbod
  • Verkooptrainingen
  • Managementtrainingen
  • Trainingen gericht op persoonlijke effectiviteit
  • Communicatietrainingen
  • Inzetten van social media

De trainingen worden uitgevoerd in een blended werkvorm, dat wil zeggen een combinatie van klassikale bijeenkomsten, e-learning en werkplekleren. De leermiddelen worden desgewenst geheel in de ‘look & feel’ van de organisatie aangeboden, waarbij de praktijkopdrachten worden afgestemd op het referentiekader van de deelnemer.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden voor uw bedrijf?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.